Menu Sluiten

School: Eindmusical, Kerstmusical en Revue

In veel scholen is het traditie dat groep acht in de laatste weken voor het verlaten van de basisschool een musical opvoert. Een onuitwisbare herinnering aan dit moment kan worden gerealiseerd door een integrale video opname te maken van de voorstelling. Met een opname in Full-HD en Dolby Surround geluid kunnen ouders, opa’s, oma’s en overige familieleden de musical ook na vele jaren nog opnieuw beleven.

Wij maken de opnames met minimaal twee camera’s en zorgen er tevens voor dat het geluid direct bij het podium wordt vastgelegd zodat de kinderen op de video goed verstaanbaar zijn. Wij maken in overleg met de school eventueel gebruik van de originele muziek van de musical en monteren dit geluid volledig synchroon in het eindresultaat. Dit levert een mooie mix op van de begeleidingsmuziek en de door de kinderen gezongen liedjes.

De video kan worden uitgebreid met diverse leuke aanvullingen, zoals een persoonlijk afscheidswoord van leerkrachten, leerlingen en teamleden.

Onderstaande video is een integraal vastgelegde voorstelling van de eindmusical “Grease” door groep 8 van de Jenaplanschool, opgenomen in de Stadsschouwburg te Utrecht. U kunt tijdens het afspelen de kwaliteit op 1080pHD instellen door rechtsonder op het tandwieltje van het YouTube venster te klikken. U ziet dan de beelden in Full-HD kwaliteit.