Menu Sluiten

Bestellen musicalregistratie Nicolaasschool

Op woensdag 18 december 2019 wordt de Kerstmusical “Het Meisje Met De Zwavelstokjes” gespeeld door de leerlingen van groep 6. Van de voorstelling wordt een professionele video-opname gemaakt, die u in uw bezit kunt krijgen op Bluray (HD) of DVD. Ook is het mogelijk toegang tot de film te krijgen in Full-HD formaat via YouTube.

Met onderstaand formulier kunt u een bestelling plaatsen. U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven emailadres. In deze email treft u ook de betalingsgegevens aan. Alleen wanneer wij uw betaling hebben ontvangen worden de door u bestelde DVD’s en of Blurays aangemaakt en geleverd. Wij verzoeken u bij de bestelling het bestelnummer en de naam van de leerling te vermelden. U kunt er voor kiezen om uw bestelling in IJsselstein op te halen of thuis te laten bezorgen.

Vul hieronder uw gegevens in en het aantal DVD’s en of Blurays dat u wenst te bestellen. Ontvangt u geen bevestigingsmail, dan hebt u waarschijnlijk een verkeerd email adres ingevuld. U kunt dan opnieuw het formulier invullen om dit te corrigeren. Eventueel dubbel geplaatste bestellingen worden automatisch door ons verwijderd.

UW PRIVACY:

De gegevens welke u hieronder invult worden opgeslagen in een beveiligde omgeving op onze website en uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. Nadat de bestelling en levering zijn voltooid, zullen uw gegevens uit de beveligde omgeving van onze website worden verwijderd.

 

Totaalbedrag €

U krijgt toegang tot de film via YouTube. LET OP: U ontvangt na betaling en voltooiing van de video een email met de link naar de video. Om deze te kunnen bekijken moet u ingelogd zijn in Google / Youtube met een account dat is gekoppeld aan het email adres waamee u hier de bestelling plaatst. Dit email adres dient persoonlijk te zijn en mag niet door meerdere huishoudens worden gebruikt. De film kan onbeperkt en zo vaak u wilt via YouTube in HD (Bluray) kwaliteit worden bekeken.