Menu Sluiten

Kunst, Cultuur en Theater

Voor artiesten, bands en toneelgezelschappen is een professionele video opname van hun optreden van onschatbare waarde.

Opnames worden vrijwel altijd met meerdere camera’s gemaakt. Door de multi-camera opstelling wordt een montage gemaakt die een levendige, professionele uitstraling geeft.

U kunt uw video laten monteren tot een korte impressie ten behoeve van uw social media uitingen. Ook kunt u de integrale opname van uw voorstelling laten verwerken tot een Bluray of DVD. Door de toevoeging van Dolby Surround geluid kan de voorstelling worden herbeleefd alsof u zelf in de zaal zat.

Vindt uw optreden in een theater plaats, dan werken wij voor de geluidsregistratie vaak samen met de geluidstechniek van het theater. Hierdoor kan in uw video het geluid perfect worden opgenomen, zonder dat wij hiervoor extra opname apparatuur op en rond het podium hoeven te plaatsen, wat het beeld zou kunnen verstoren.

Is uw optreden deels of volledig akoestisch, dan zorgen wij ook voor de registratie van het geluid op uw podium.

De kwaliteit van onze videoregistratie is Full-HD, dit isĀ een resolutie van 1920 x 1080.

Onderstaande opname is gemaakt in de oudste nog bestaande radiostudio van Nederland, Studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Wij maakten hierbij gebruik van drie camera’s en geluidsopname in stereo. U ziet een samenvatting van het optreden van het Eisler Trio, bij de presentatie van hun CD “In diesem Lande und in dieser Zeit”.