Menu Sluiten

Gastenboek

Schrijf een nieuwe bericht.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
5 berichten.
Marcel Collignon uit Urecht heeft geschreven op 16 augustus 2021
Hans, compliment voor de mooie weergave van de eindmusical van mijn jongste dochter. Met tig camera's en 4 microfoons rond het podium echt een volwaardige registratie met professioneel beeld en geluid. Zeker met de toch moeizamere, door Corona veroorzaakte situatie met eindmusicals, bijzonder fijn tóch nog iets moois te hebben 'voor later', om op terug te kijken en te mijmeren...
Rob van Dam uit Heemstede heeft geschreven op 23 juli 2021
Beste Hans. Wat een top opnames heb jij gemaakt van onze eind musical en ook in zo een korte tijd alles gemonteerd. We hebben de kinderen heel erg blij gemaakt met jouw opnames. Nogmaals heel erg dank je wel ook namens de leerlingen van de Crayenesterschool in Heemstede.
Fred de Vries uit Amersfoort heeft geschreven op 15 juli 2021
Dank Hans, voor de super service na een verzoek voor een een ingekorte versie uit een langere video van een optreden vanuit de basisschool van mijn zoontje te mogen ontvangen! Als download beschikbaar gesteld en de opname- en geluidskwaliteit was al in orde... dus complimenten!
Kemal Tümkaya uit Breda heeft geschreven op 2 juli 2018
Vanaf het eerste contactmoment hadden we een heel goed gevoel bij Hans. Hij stuurde ons een prettige persoonlijke mail, wat ons heeft doen besluiten met Hans aan de slag te gaan voor onze bruiloft. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we elkaar op de locatie ontmoet en daar hebben we gesproken over onze wensen voor een film en een clip. Eigenlijk wilden we alleen ruwe beelden, maar werden enthousiast van het aanbod van Hans. We hebben gekozen voor een montage van de ceremonie, een korte clip en het ontvangen van de ruwe beelden. We konden na de bruiloft al snel beschikken over de beelden. Hans heeft de dag volgens onze wensen vastgelegd. De clip was in de eerste versie al erg mooi, na wat kleine aanpassingen op vraag van ons, is hij werkelijk perfect. Een mooie weergave van de sfeer op onze dag. Wanneer je een persoonlijke aanpak op prijs stelt, zou ik zeker aanraden om Hans in te schakelen voor je bruidsfilm. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Hans Albers uit IJsselstein heeft geschreven op 1 februari 2018
Op deze pagina kunt u uw ervaringen delen. Ik dank u hartelijk voor de genomen moeite!